sporttraining-oud

Slide One

Sporttraining

in kleine groepen

Slide One
Slide Two

Sportfysiotherapie

Preventie, voorlichting, advies en behandeling

Slide Two
Slide Three

Runningtherapie

Fit worden onder professionele begeleiding

Slide Three
previous arrow
next arrow

Wil je graag (weer) in beweging komen, gewoon lekker bewegen/sporten of een uur knallen, jezelf helemaal in het zweet werken? Bij Summa Len kan dat!

Ik biedt in kleine groepen (maximaal 4 personen) persoonlijke trainingen aan. Bewegen/sporten op je eigen niveau, iedere week een andere training, maar wél met een doelstelling. Ik wil graag met jou naar iets toewerken. Dat kan natuurlijk fysiek zijn (soepel worden/blijven, sterker worden, meer conditie/uithoudingsvermogen opbouwen), maar dat kan ook mentaal (psychisch beter voelen door matig intensief bewegen).

Je traint in een kleine groep, maar iedereen heeft een andere doelstelling, dus iedereen doet ook een andere training. Ik biedt persoonlijke sporttrainingen aan op een vast tijdstip. Een uur in de week sporten op basis van een maandabonnement. Juist door mijn medische achtergrond is het mijn kracht om na (meerdere) blessures je lichaam weer pijnvrij en blessurevrij sterker te laten worden zodat jij bijvoorbeeld je oude sport weer kunt oppakken.

Naast het uur begeleidt sporten zal ik je motiveren om ook zelf meer in beweging te komen om jouw doel te bereiken. Ik zal -als daar behoefte aan is- samen met jou een plan bedenken en je te coachen.

De trainingen zullen plaatsvinden in mijn trainingsruimte. Ik heb zeer bewust gekozen om een trainingsruimte te maken waarbij veel gebruik gemaakt wordt van losse gewichten, eigen lichaamsgewicht en een klein aantal fitnessapparaten (cardio). Ik ben van mening dat het lichaam continu samenwerkt en dat we niet één gewricht of spiergroep kunnen trainen.

Het lichaam zit eigenlijk aan één stuk aan elkaar vast, dus als we het ene trainen, wordt automatisch het andere ook getraind. Natuurlijk kan er wel met bepaalde oefeningen meer accenten worden gelegd op bepaalde spiergroepen of gewrichten. Afhankelijk van de doelstelling hou ik daar natuurlijk rekening mee. Buitentrainingen zijn ook mogelijk, mits de hele groep dat wil. De buitentrainingen zullen wel meer als een groepstraining gezien moeten worden. Een total-body-workout in de buitenlucht.

Investering
Voordat we kunnen starten met de sporttrainingen wil ik je graag een beetje leren kennen. Ik wil graag weten wat je doelstelling is, wat je medische voorgeschiedenis is en wat je in het verleden aan beweging/sport hebt gedaan. Wat je heel leuk vindt om te doen, maar ook wat je verschrikkelijk vindt. Ik wil graag dat het bewegen/sporten iets is wat niet vervelend is om te doen.

Hopelijk kan ik je een sportbeleving geven, waardoor jij je goed voelt én waar je werkt aan je eigen persoonlijke doelstelling. Vandaar dat ik éénmalig een intake van 30 minuten wil uitvoeren, vóórdat we starten met trainen. Om een fysieke doelstelling te halen is tijd nodig. Tijd om te trainen, tijd om te herstellen en tijd om iets op te bouwen. Om deze reden is een minimale trainingsperiode bij Summa Len drie maanden.

CHOOSE

Your Plan

Price

Disk Space

Databases

Domains

INTAKE

Sporttraining

25,00

eenmalig

30 minuten gesprek

Medische check

No Domains

MAANDABONEMENT

Sporttraining

42,50

per maand

kleine groepen (4 pers max)

1 uur per week

Flexibel afspreken

KWARTAALABONEMENT

Sporttraining

125,00

per kwartaal

1 GB Disk Space

2 Databases

No Domains

Als het tijdstip een keer niet uitkomt, je bent ziek of op vakantie, dan kan je de training op een ander moment inhalen.
De maandkosten geven je de vrijheid om (op jaarbasis), 52 keer te kunnen trainen. Ik ben zelf ook wel eens op cursus of op vakantie.
Ik ben niet in de gelegenheid om mijn trainingen over te dragen, maar op deze manier wil ik jou als cliënt graag tegemoet komen om waar te krijgen voor jouw geld.