Sporttrainingen

Wil je graag (weer) in beweging komen, gewoon lekker bewegen/sporten of een uur knallen, jezelf helemaal in het zweet werken?
Bij Summa Len kan dat!

Ik bied in kleine groepen (maximaal 4 personen) persoonlijke trainingen aan. Bewegen/sporten op je eigen niveau, iedere week een andere training, maar wél met een doelstelling. Ik wil graag met jou naar iets toewerken. Dat kan natuurlijk fysiek zijn (soepel worden/blijven, sterker worden, meer conditie/uithoudingsvermogen opbouwen), maar dat kan ook mentaal (psychisch beter voelen door matig intensief bewegen).
Je traint in een kleine groep, maar iedereen heeft een andere doelstelling, dus iedereen doet ook een andere training.

Ik bied persoonlijke sporttrainingen aan op een vast tijdstip. Een uur in de week sporten op basis van een 10-rittenkaart. Juist door mijn medische achtergrond is het mijn kracht om na (meerdere) blessures je lichaam weer pijn- en blessurevrij sterker te laten worden zodat jij bijvoorbeeld je oude sport weer kunt oppakken.

De trainingen zullen plaatsvinden in mijn trainingsruimte. Ik heb zeer bewust gekozen om een trainingsruimte te maken waarbij veel gebruik gemaakt wordt van losse gewichten, eigen lichaamsgewicht en een klein aantal fitnessapparaten (cardio). Ik ben van mening dat het lichaam continu samenwerkt en dat we niet één gewricht of spiergroep kunnen trainen. Het lichaam zit eigenlijk aan één stuk aan elkaar vast, dus als we het ene trainen, wordt automatisch het andere ook getraind. Natuurlijk kan er wel met bepaalde oefeningen meer accenten worden gelegd op bepaalde spiergroepen of gewrichten. Afhankelijk van de doelstelling hou ik daar natuurlijk rekening mee.

Investering

De Sporttrainingen van Summa Len zijn persoonlijk en op maat gemaakt voor de cliënt. Daarom is een intake noodzakelijk. Summa Len werkt met een fysieke doelstelling waarvoor tijd nodig is. Tijd om te trainen, tijd om te herstellen en tijd om iets op te bouwen. Om deze reden is de minimale trainingsperiode bij Summa Len (ongeveer) drie maanden of 10 trainingen. De trainer zal bijhouden hoeveel trainingen er gevolgd zijn. Na de eerste drie maanden/10 trainingen zal er gevraagd worden om de trainingen voort te zetten of dat de doelstelling behaald is en de cliënt weer zijn oude sportactiviteiten kan hervatten.

Training annuleren

Als het tijdstip een keer niet uitkomt, je bent ziek of op vakantie dan kan je de training op een ander moment inhalen. Dit kan alleen als de training minimaal 24 uur van tevoren wordt afgemeld. Als dit niet het geval is, is de trainer genoodzaakt de training toch in rekening te brengen.

Personal training

Echt investeren in jouw gezondheid of een specifieke sportvraag? Kies dan voor deze meest geschikte manier van training.
Bij Summa Len is ook personal training mogelijk.

De trainingen duren 60 minuten en vinden plaats in mijn sportruimte of op locatie die nader bepaald kan worden.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Betaalwijze

Bij Summa Len kan er alleen per 10 trainingen betaald worden. Bij betaling van 10 trainingen, zijn deze trainingen 14 weken geldig. De trainer houdt deze gegevens bij.

Bij Summa Len kan er met Pin, contant of via betaalverzoek betaald worden.

Sporttraining Summa Len Bedrag
Intake (30 min)€30,-
10-rittenkaart (14 weken geldig)€135,-
Personal training (60 min)€75,-