Runningtherapy

Voel je je vermoeid of heb je minder energie? Heb je een kort lontje? Of weet je even niet hoe je werk, thuis en sport kunt combineren? Ben je angstig of paniekerig? Voel je je somber?

Start dan met Runningtherapie!

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut richt zich op de preventie, voorlichting, advies en behandeling bij sportblessures. Sportblessures komen op alle sportniveaus voor, dus de net beginnende sporter of juist de topsporter.

Lees meer over Sportfysiotherapie

Sporttraining

Wil je graag (weer) in beweging komen, gewoon lekker bewegen/sporten of een uur knallen, jezelf helemaal in het zweet werken? In kleine groepen (maximaal 4 personen) persoonlijke trainingen aan.

Fit worden met Sporttraining

Summa Len

‘’Summa’’ betekent ‘’daadkrachtig’’ in het Latijn. En dat vind ik een toepasselijke naam.

Na 15 jaar werken als fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut is dit een eigenschap die bij mij past. En niet alleen bij mij als persoon, maar ook in mijn werk. Ik hou van mijn werk. Hier zit een stuk passie, voldoening en zelfs hobby in. Persoonlijk aanspreken, persoonlijk aangesproken worden en werken aan jouw hulpvraag vind ik belangrijk. Uitzoeken waar klachten vandaan komen, werken aan de oorzaak én hoe ze in de toekomst voorkomen kunnen worden. Dat is waar ik voor sta en eigenlijk wat mijn werk inhoudt.

Sportfysiotherapie, Runningtherapie en Sporttrainingen zijn de interventies die bij Summa Len mogelijk zijn. Zeker persoonlijk en op maat voor jou! Samen maken we een mooi (behandel)plan om jouw hulpvraag en doelen te realiseren. Vul het contactformulier van de website in of bel of app om een afspraak te maken voor een intake:
06-24637111

Starten met een Runningtherapie traject kan al bijna vanaf vandaag, bel of app om alvast de intake te plannen. Ik ben nog bezig met een kleine verbouwing waardoor Sportfysiotherapeutische verrichtingen en Sporttrainingen per 1 april 2019 aangeboden worden aan de Dolfijn 65 in Enkhuizen.